Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:59:51

Сергій Андрос обраний першим заступником Чернігівського міського голови

05.03.2013   11:43

5 березня на черговій сесії міської ради було обрано першого заступника міського голови. На цю посаду мер запропонував єдину кандидатуру – народного депутата від Партії регіонів Сергія Андроса.

Андрос Сергій

Андрос Сергій

Міський голова пояснив, що скорочена вакантна посада заступника міського голови, натомість введено до штатного розкладу посаду першого заступника міського голови.

До Сергія Андроса у депутатів було багато запитань.

Костянтин Іванов запитав чи працевлаштований на сьогодні кандидат на посаду. Виявилося, що екс-нардеп на сьогодні безробітний.
Олександр Мельник говорив про негативні інформаційні тенденції та закритість виконавчої гілки міської влади і запитав: “Чи будете ви відстоювати інтереси депутатів на цій посаді?”
Сергій Андрос відповів: “Политические принадлежности – это то что нам мешает” і запевнив, що для вирішення всіх поставлених задач потрібна консолідація виконавчого комітету та депутатів, а також взаєморозуміння та взаємодія всіх гілок влади.

Вячеслав Лебідь подякував Олекснадра Соколова за введення нової посади і запитав про причини, які спонукали міського голову до прийняття рішення. На що отримав відповідь про бюджет, вирішення проблем і т.д.

Депутат міської ради Костянтин Іванов, згадуючи політичну ситуації в Російській думі, зазначив: “Міський голова – член Партії регіонів, секретар – член Партії регіонів, перший заступник – член Партії регіонів, можливо, було б краще аби був якийсь певний баланс політичних сил? Ми отримуємо певний політичний дисбаланс в керівництві міської ради. УДАР не підтримує кандидатуру С.Андроса. Пропоную розглянути інші кандидатури на посаду першого заступника міського голови”.
На що була відповідь про те, що чернігівська міська рада не Верховна рада, а за дверима сесійної зали депутати міської ради мають забувати про політичну приналежність, а працювати на благо чернігівської громади.

Після ще кількох запитань міський голова припинив допит кандидата на посаду його першого заступника і оголосив голосування. За проголосували 34 депутати, проти – жодного, утрималися – 10 депутатів.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини