Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:52:30

Учасників бойових дій на території інших держав вшанували в облдержадміністрації

15.02.2013   13:49

15 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня захисника Вітчизни в облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч керівників області та міста з учасниками бойових дій у Республіці Афганістан, ветеранами Збройних Сил України та Радянської Армії, воїнами Чернігівського гарнізону.

З учасниками бойових дій у Республіці Афганістан, ветеранами Збройних Сил України та Радянської Армії, воїнами Чернігівського гарнізону також зустрілися та привітали голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник та Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Звертаючись до присутніх ветеранів війни в Афганістані, ветеранів бойових дій в інших "гарячих точках" та локальних конфліктах, Володимир Хоменко з повагою відзначив їх мужність та стійкість.

"В наші дні утворені ветеранами Великої Вітчизняної війни, воїнами-інтернаціоналістами та ветеранами Збройних Сил України громадські об'єднання беруть участь у розбудові незалежної України, виступають активними учасниками суспільного життя, проводять роботу з патріотичного виховання підростаючого покоління. За їх участі та організаційної підтримки проходять заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, Дня перемоги, Дня незалежності України, всіх пам'ятних дат, пов'язаних із боротьбою та визволенням України від фашистських загарбників.

"Високо ціную діяльність Спілки, спрямовану на вирішення широкого спектра соціально-економічних, політичних, культурних і духовних потреб ваших бойових побратимів та родин загиблих. Висловлюю сердечну вдячність усім причетним до цієї подвижницької роботи" - зазначив Президент України Віктор Янукович, відзначаючи активну позицію Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)", - наголосив очільник області.

Голова обласної ради Анатолій Мельник наголосив: - Ми добре усвідомлюємо, яка нелегка і одночасно відповідальна місія лягає на плечі тих, хто за покликом своєї Батьківщини виконував і виконує бойові накази у мирний час. Ваші мужність і професіоналізм, високий гуманізм і милосердя з вдячністю та повагою згадують у багатьох куточках світу. Зараз ви берете активну участь у розбудові української держави, досягненні порозуміння і єдності в суспільстві. Тому що люди, обпалені війною, особливо гостро відчувають такі важливі суспільні цінності, як мир і злагода, - зазначив Анатолій Мельник  і запевнив присутніх, що обласна рада буде робити все можливе, щоб і надалі вирішувалися нагальні питання соціального захисту учасників бойових дій, ветеранів війни, сімей загиблих воїнів, всіх, хто виконував свій інтернаціональний обов'язок за межами держави.

Ветеранам війни та учасникам бойових дій на території інших держав керіники області та міста вручили державні нагороди, відзнаки та подяки обласної державної адміністрації, обласної та міської рад.

Присутніх також привітали Чернігівський міський голова Олександр Соколов, голова обласної організації ветеранів України Анатолій Москаленко, командир військової частини А 4507, ветеран війни в Афганістані, учасник багатьох миротворчих місій Сергій Шаповал, а також ветеран війни в Афганістані Анатолій Кирилюк.

На згадку учасники сьогоднішньої зустрічі сфотографувалися.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини