Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:59:22

У центрі уваги влади – вирішення актуальних питань життєдіяльності територій

24.01.2013   17:17

24 січня виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації, заступник голови–керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець провів нараду з головами районних державних адміністрацій.

У нараді взяли участь головний консультант-інспектор Головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України Олег Шепетін, заступники голови облдержадміністрації Віктор Геращенко, Олександр Шанойло, в.о. заступників голови облдержадміністрації Леонід Подоляк, Юрій Музика.

У руслі професійного діалогу були обговорені актуальні питання життєдіяльності територій та шляхи їх вирішення.

Підводячи підсумки наради Микола Стрілець наголосив на важливості та необхідності виконання озвучених сьогодні завдань, забезпеченні безперебійної роботи життєво важливих галузей області, особливо у період різкого зниження температури, яке очікується найближчим часом. Він акцентував увагу присутніх на недопущенні заборгованості із виплат заробітної плати працівникам бюджетної сфери, наданні допомоги у забезпеченні приміщеннями державних реєстраторів, проведенні підсумкових розширених засідань колегій райдержадміністрацій.
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини