Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 22:58:34

Презентація календаря подій від Анни Романової

27.12.2012   11:17

По закінченню підсумкової прес-конференції мера Чернігова, його заступниця з гуманітарних питань, Анна Романова приступила до презентації календаря подій на 2013 рік. В ньому за її словами зібрані всі події, що заплановані у місті на весь наступний рік.

"Календар подій був виданий у минулому році, в цьому ми видали його у такій формі - настінний календар. Він буде цікавим закордонним партнерам, будь-якому туристу", - сказала заступниця мера з гуманітарних питань.

Вона зазначила, що презентує перші примірники календаря. Так би мовити "сигнальні" екземпляри.

"З усіх заходів, які відбуваються у нашому місті вибрали п'ять подій, які найбільш яскраві і найбільш привабливі для туристів і їх розмістили з точними датами проведення на 2013 рік. Якщо ви маєте такий календар, то вам дуже легко буде розібратися із подіями в Чернігові", - розповіла А.Романова.

На її думку календар стане у нагоді і представникам засобів масової інформації.

Подієвий календар буде в електронному та друкованому вигляді. Але продаватися він поки що не буде, бо немає комунального підприємства яке б могло це робити, але чиновники пообіцяли виробити схему їх поширення. А до тих пір цей календар буде презентом для закордонних партнерів, туристичних агентств, тощо. До речі в електронному вигляді його теж поки що немає у вільному доступі.

"У 2013 році ми звичайно будемо проводити заходи і включати їх до календаря 2014 року. І електронний і друкований календар буде поширюватися серед партнерів, серед сайтів і інформаційних ресурсів для того, щоб у нас з кожним роком з'являлося все більше і більше туристів", - пообіцяла А.Романова.

За її словами Чернігову не вистачає історичних фестивалів (Мстислав-фест, "Коровель", "Київська Русь" чомусь забулися). Тому у новому році планується виправити цей недолік. Серед тих заходів, що проводилися у 2012 році, до календаря подій включені музичні фестивалі Chernihiv Jazz Open, "Зелена сцена", "Романтік-фест", на якому планують встановити нові рекорди. Серед "новинок" були озвучені фестиваль до 23 лютого з історичною реконструкцією подій та фестиваль, присвячений відкриттю туристичного сезону, з пострілами з 13 гармати. Ще однією ідеєю, яку озвучила Анна Романова був конкурс "Міс туризм" (цікаво, це що? Конкурс краси серед туристів, чи якийсь інший конкурс краси?)

До речі, фотографії в календар подій збиралися у різних фотографів, але чомусь жодного з авторів не запросили на презентацію. Певно забулося. Як забулося про те, що авторам фотографій непогано було б презентувати хоча б по кілька екземплярів тих самих календарів подій. Так само не вистачило календарів і всім журналістам, що були на заході. Мабуть співпраця із ЗМІ для пані Романової виглядає якось "односторонньо" і лише "для галочки".

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини