Прилуцькі рятувальники провели для ліцеїстівакцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти."
04 жовтня у смт Срібне для учнів місцевого ліцею фахівці Прилуцького районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області та Національної поліції провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
Під час заходу фахівці ДСНС навчили ліцеїстів правилам пожежної та мінної безпеки. Крім того, продемонстрували оснащення пожежно-рятувального автомобіля. Всі охочі мали змогу посидіти у ньому, приміряти пожежні каски табойовий одяг, а також загасити умовну пожежу.
У свою чергу працівники поліції роз’яснили дітям правила дорожнього руху та навели приклади надзвичайних подій за участю дітей.
Відділ агітаційно-пропагандистської роботи
ГУ Державної служби України з НС у Чернігівській області
Останні новини Чернігівщини

Водійське посвідчення за 12 тис. грн – повідомлено про підозру жителю міста Ніжин 13:25
За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру жителю міста Ніжин у одержанні неправомірної вигоди для себе, за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України).
Чернігівці літнього віку можуть вивчати англійську на безоплатному онлайн-курсі — деталі 13:03
У Чернігові стартує безоплатний онлайн-курс англійської мови для людей літнього віку. Навчання проходить одразу на кількох рівнях — від початкового до Pre-Intermediate.

Яка тепер офіційна назва війни України з російським агресором? 11:22
Бурхливі обговорення щодо назви сучасної війни України з російським агресором завершені.
Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:15
Протягом минулої доби зареєстровано 26 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 23 пожежі та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

У Чернігові готують нове покоління кухарів та пекарів 11:14
У Чернігові стартував проєкт «Професійна освіта для відновлення та розвитку Чернігівщини», який реалізується агенцією Expertise France та ГО “Культ Фуд” шеф-кухаря Євгена Клопотенка у межах програми «Стійкість».