Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 17:32:36

У Чернігові стартує креативна програма для підлітків “Спільно Кемп” від ЮНІСЕФ та ГО “Культурна платформа Закарпаття”

29.06.2023   21:14Агенцiя

У суботу, 1 липня, у Чернігові відкривається “Спільно Кемп” — літній простір для підлітків і молоді 10-19 років.

Протягом трьох тижнів учасників чекають різноманітні творчі заходи — інтерактивні воркшопи, майстеркласи зі створення мобільного контенту, музичні квартирники, настільні ігри, кіноперегляди.

Проєкт організовано ГО “Культурна платформа Закарпаття” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у співпраці з обласними адміністраціями та місцевими органами влади.

У Чернігові “Спільно Кемп” діятиме у сквері Б. Хмельницького.

“Спільно Кемп” у центрі Чернігова буде відкритий щодня з 12-00 до 20-00. Всі активності направлені на розвиток у молоді конкретних навичок, необхідних для майбутнього: творче мислення, позитивна комунікація, креативна спроможність, емоційний інтелект, уміння працювати в команді та вирішувати конфлікти. Ключові теми Кемпу - екологія, мінна просвіта, безпека, здорове харчування, свідоме громадянство, демократія, емоційний інтелект, уміння працювати в команді, вміння вирішувати конфлікти.

Розклад і реєстрація на “Спільно Кемп” у Чернігові тут. Усі події — безкоштовні.

Протягом року ЮНІСЕФ в Україні спільно з партнерами, Культурною платформою Закарпаття, UMIND, КультФуд та JuniorS, планують відвідати понад 100 українських громад та залучити 100 000 підлітків та молоді задля розвитку нових навичок та знань, що покращить їхню безпеку, фізичне та ментальне здоров’я.

“Спільно Кемп” проводиться вже вдруге. Використовуючи такі креативні практики, як дизайн, режисура, саунд дизайн, акторська майстерність, проєкт покликаний допомогти підліткам творчо самовиражатися і проживати свій емоційний стан.  Минулоріч “Спільно Кемп” об’єднав близько 6 000 місцевих і внутрішньо переміщених дітей із 30 громад Закарпаття.

Дізнатися програму  заходів “Спільно Кемпу” у місті можна на сторінках “Культурної платформи Закарпаття” у  Instagram, Facebook або у Telegram-групі “Спільно Кемпу”. 

ГО “Культурна платформа Закарпаття”,
представництво ЮНІСЕФ в Україні

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.