Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:10:06

Безпека в Інтернеті: ювенальні поліцейські провели тематичний урок для учнів чернігівського ліцею

21.04.2023   10:57Агенцiя

Співробітники ювенальної превенції Чернігівського райуправління поліції спільно з кіберполіцейськими провели безпекове заняття для учнів Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту. Щоб зацікавити дітей проводити дозвілля цікаво та корисно, поліцейські також провели з учнями сеанс одночасної гри в шахи на десяти дошках.

Сьогодні ювенальні поліцейські та працівники відділу протидії кібрзлочинам в Чернігівській області провели захід для ліцеїстів на тему: «Мрія – платформа кіберполіції», основною метою якої є протидія російським окупантам в медіа просторі.

Правоохоронці нагадали учням правила безпеки в Інтернеті, застерегли від онлайн шахраїв та розповіли, як діяти у випадках загроз і який інформаційний контент може негативно впливати на неповнолітніх.
Також поліцейські застерегли ліцеїстів від вживання наркотиків, алкоголю і куріння, аби уберегти їх в майбутньому від необдуманих кроків. Учням розповіли про згубний вплив цих речовин на підростаючий організм.
Ювенальні поліцейські порадили учням навіть у найскладніших ситуаціях не залишатися з проблемою наодинці, а завжди звертатися по допомогу до фахівців. Адже правоохоронці завжди готові допомогти та знайти розв’язання будь-якої проблеми.
Крім того, поліцейські провели з учнями сеанс одночасної гри в шахи на десяти дошках. Ця інтелектуальна гра відмінно тренує пам'ять, уяву, розвиває логіку і стратегічне мислення. За допомогою шахів поліція вчить дітей дотримуватися правил, бути організованими і уважними до деталей.


Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.