Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:34:41

На Чернігівщині для школярів рятувальники постійно проводять безпековіонлайн-уроки

02.03.2023   09:44Агенцiя

Прикордонні громади Чернігівської області російські війська продовжують обстрілювати з різного виду озброєння майже щодоби.

У зв’язку з цим, з безпекових міркувань освітній процес відбувається виключно в онлайн режимі. Всі не розірвані боєприпаси приховують в собі для людей страшну смертельну небезпеку, тож рятувальники майже щодня проводять відповідні уроки безпеки.
Сьогодні фахівці ДСНС у цікавій формі за допомогою наочних матеріалів, зокрема які надані Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine, розповіли дітям про вибухонебезпечні предмети, небезпеку що несуть в собі, показали який вигляд вони мають та наголосили на важливості попереджувальних знаків. Також надзвичайники не забули нагадати дітям і про пожежну безпеку, а також перевірили, чи всі знають номери виклику екстрених служб.
Навчання підростаючого покоління правилам поведінки у разі виникнення різних надзвичайних подій наразі одне з головних завдань рятувальників Чернігівщини, а подібні уроки будуть обов'язково проводитьсь і надалі.

Відділ агітаційно-пропагандистської роботи
Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини