Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:46:40

Робочий візит начальника Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Юрія Музики до закладів позашкільної освіти

11.01.2023   10:55Агенцiя

10 січня 2023 року Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, з робочим візитом відвідав два профільні заклади позашкільної освіти обласного підпорядкування – Чернігівську обласну станцію юних натуралістів та Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді, які є центрами методичної роботи та організаційно-масових заходів за відповідним напрямом.

Під час перебування у Чернігівській обласній станції юних натуралістів з Людмилою Трегубовою, директором закладу, обговорено проблемні питання щодо створення безпекових умов під час організації освітнього процесу, оглянуто матеріально-технічну базу станції. Начальником Управління відвідано еколого-просвітницьку стежку «Природа - наш дім», кабінети біології, лісництва, флористики, кімнату-музей бережливого ставлення до хліба, куточок живої природи, в актовій залі – виставку робіт учасників творчих конкурсів за еколого-натуралістичним напрямом. Також під час гурткового заняття Юрій Музика мав можливість поспілкуватися з вихованцями закладу.

У рамках робочого візиту до комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» з Петром Степовиком, директором закладу, обговорено проблемні питання щодо діяльності Центру в умовах воєнного стану, оглянуто матеріально-технічну базу, а саме: кабінети краєзнавства, психолога, полігон для занять зі спортивного туризму, виставку робіт учасників обласної краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережем традиції народу», відвідано заняття гуртківців у спортивному класі з боулдерінгу.

За відсутності власного укриття відвідані позашкільні заклади уклали угоди про оренду щодо перебування учасників освітнього процесу в перевірених укриттях, що знаходяться поруч.

 

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини