Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 12:03:49

Підведено підсумки другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022»

22.12.2022   11:04Агенцiя

Від 05 до 16 грудня відбувся другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінаціях «Мистецтво» та «Інформатика».

Вітаємо лауреата та дипломанта другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінаціях «Мистецтво» та «Інформатика»!
Маричевська Юлія Ігорівна, учитель музичного мистецтва Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14 Прилуцької міської ради Чернігівської області, - лауреат другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінації «Мистецтво».
Юлія Ігорівна важливу роль відводить формуванню ціннісного ставлення до творів мистецтва, розвитку смаків школярів та їх здатності орієнтуватися у мистецькому просторі, що реалізується через активізацію художньо-творчої діяльності, сприймання музичних творів та їх художньо-педагогічний аналіз.
На думку вчителя, опора на знання музичного мистецтва, розуміння сучасних тенденцій його розвитку, орієнтація у стилях і жанрах популярної музики дозволяє їй бути справжнім провідником у безмежному мистецькому середовищі. Її учні отримують задоволення від навчання і з нетерпінням чекають на кожен урок.

Хрол Наталія Петрівна, учитель інформатики загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів фізико-математичного профілю № 12 м. Чернігова, - дипломант всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінації «Інформатика».
Наталія Петрівна – педагог за покликанням, досконало володіє теорією та методикою викладання інформатики. Високий професійний рівень, знання сучасної дидактики дає їй змогу постійно вдосконалювати освітній процес відповідно до сучасних вимог, зробити його цікавим та ефективним. Вона дає учням ґрунтовні знання з інформатики, формує уміння і навички ефективного використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, виховує культуру мислення та основи інформаційної культури, майстерно поєднує доступність й науковість навчання.
 

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.