Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:47:49

Підсумки реалізації проєкту «Мир у цифровий час» у Чернігівській області

07.12.2022   14:00Агенцiя

6 грудня 2022 року в Національному університеті «Чернігівська політехніка» громадською організацією «Центр гендерної освіти» було проведено круглий стіл, присвячений підведенню підсумків проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час»».

З вітальним словом до учасників заходу звернулась проректорка з науково-педагогічної  роботи та соціального розвитку НУ «Чернігівська політехніка» Мельник Ольга, яка подякувала ЗСУ та підкреслила, що реалізаціє проєкту стала свідченням синергії  Університету, громадського сектору та влади в напрямку соціальної згуртованості громад та реалізації молодіжних громадських ініціатив.

Результати реалізації проєкту презентували координаторка проєкту в Чернігівській області, завідувачка кафедри філософії і суспільних наук НУ «Чернігівська політехніка» Шакун Наталія, а також амбасадори/ки.

У заході взяли участь Голуб В'ячеслав, заступник директора Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації - начальник управління у справах сім'ї та молоді, Нагорна Надія, декан факультету соціальних технологій, оздоровлення та реабілітації НУ «Чернігівська політехніка», Стельмах Оксана, журналістка, інформ-агенція «Чернігівський монітор», Ніколенко-Баєва Анна, голова громадської організації «Асоціація демократичного розвитку», Чепурна Ганна, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри креативних індустрій і соціальних інновацій, керівниця Центру гендерної освіти, Ліхута Олександр, голова Студентської ради НУ «Чернігівська політехніка».

Учасники круглого столу обговорили рекомендації до місцевої влади щодо покращення основ відновлення й імплементації Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека», поділилися враженнями від участі в проєкті та баченням механізмів співпраці задля посилення соціальної згуртованості й розширення можливостей молодих лідерів громад в Чернігівській області.
 
Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

#PeaceInDigitalEra
#МируЦифровийЧас
#ФундаціяПравЛюдини
#HumanRightsFoundation
#ChePolytech
#ЦентрГендерноїОсвіти

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.