Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:42:33

Ніжинських дошкільнят навчали правилам безпеки життєдіяльності

04.10.2022   22:24Агенцiя

У пошуках відповідей на питання: як працює плита, що буде якщо взяти до рук сірники, запальнички, чи можна брати незнайомі предмети, дітлахи наражають своє здоров'я та життя на небезпеку.

 

Аби задовольнити дитячу допитливість та навчити їх елементарним правилам безпеки життєдіяльності до навчально - виховного комплексу №16 «Престиж» завітала фахівчиня Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області.

В ігровій формі, за допомогою яскравих книжок, наліпок та листівок діти дізналися, що таке пожежа, які бувають причини загорянь, куди необхідно телефонувати та як себе поводити у разі її виникнення. Особливу увагу фахівчиня ДСНС приділила мінній безпеці та нагадала малечі, що у жодному разі не можна підходити, а тим паче підіймати незнайомі речі та предмети.

Насамкінець заходу дітлахи подякували гості та запевнили її, що завжди будуть дотримуватися правил безпеки.

 

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини