Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:18:55

НУ «Чернігівська політехініка» долучилась до відзначення Міжнародного дня молоді

15.08.2022   09:33Агенцiя

12 серпня 2022 року студентська рада НУ «Чернігівська політехніка» підтримала ініціативу Молодіжної ради при Чернігівській ОДА щодо відзначення Міжнародного дня молоді спільно з європейською спільнотою.

Захід відбувся на площі м. Чернігова поруч з дерев’яною сценою, де молодь активно залучала мешканців взяти участь у написанні на прапорах щирих звернень і побажань захисникам і захисницям, також роздавали сувенірну продукцію з українською символікою та проводили збір донатів для ЗСУ.

До заходу долучилася й ГО «Центр гендерної освіти» в рамках Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у Цифровий Час» і провели блог-кафе «Молодь – за мир!», модератором якого була Олена Герасименко. Учасники блог-кафе читали вірші, писали побажання нашим захисникам, ділились своїми  власними переживаннями та історіями війни.

 

Захід організовано в рамках проєкту Мир у Цифровий Час, який виконується у співпраці з ГО Фундація прав людини/Human Rights Foundation Ukraine www.uhrf.org за підтримки Інституту зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

Повномасштабне вторгнення армії РФ на територію України спричинило неймовірні страждання, руйнування та переселення мільйонів українців. Але українці, як нескорена і непереможна нація, з перших годин вторгнення доводять і демонструють усьому світові, що добро обов’язково переможе зло! Слава Україні! Героям Слава!

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.