Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:42:47

Проєкт "Я –Медіа" набирає обертів: підсумки жовтня

04.11.2021   08:51Агенцiя

На Чернігівщині триває реалізація правозахисної програми «Я – Медіа», основною метою якої є активізація молодих лідерів громад та підвищення їх впливу на суспільні процеси шляхом використання сучасних медіа.

Жовтень  залишив незабутні спогади в учасників проєкту "Я – Медіа". Розпочалася активна фаза проведення блог-кафе -  сучасного комунікаційного формату, що сприяє отриманню нових знань у цікавій інтерактивній формі, розвитку і критичного мислення, вміння працювати  в команді, а також дозволяє обмінятися думками, завести нові знайомства і отримати творче натхнення   на написання нових блогів.  У жовтні відбулися два блог-кафе.

12 жовтня відбулося  Блог-кафе №1 «Формуванню молодіжного правозахисного контенту в соціальних мережах та блогосфері» (модератор – кандидатка економічних наук  Алла Холодницька). Під час заходу учасники змогли більше дізнатися про те, як зробити свій блог цікавим, унікальним та впливовим, а також попрактикуватися у написанні власних блог-постів.
 
20 жовтня у м. Чернігові відбулося друге блог-кафе “Профілактика емоційного вигорання громадських активістів” в рамках проєкту “Я-Медіа” (модератор – кандидат педагогічних наук, фасілітатор, членкиня ГО “Чернігів Європейський” Тетяна Децюк). Під час зустрічі молоді лідери громад Чернігівщини змогли більше взнати про основні причини емоційного вигорання в епоху цифрової трансформації та під впливом глобальної пандемії, а саме головне – оволодіти ефективними прийомами, що дозволяють вчасно діагностувати симптоми перевтоми та зняти зайве емоційне напруження. Зворотній зв’язок від учасників блог-кафе свідчить про корисність апробованих на практиці методик відновлення та релаксації на фізичному та емоційному рівнях. Саме такий превентивний підхід дозволяє лідерам громад вчасно перезавантажуватися і мати більший ресурс сил для активної та ефективної діяльності в епоху швидких змін. Крім того, учасники блог-кафе обговорили можливу тематику постів щодо попередження прокрастинації, соціальної апатії та професійного вигорання в сучасному цифровому світі.
 
Заходи жовтня були цікавими, актуальними та корисними для майбутніх молодих блогерів, а досвідчені тренерки Алла Холодницька та Тетяна Децюк зуміли створити потужний нетворкінг, невимушену та  непоторну атмосферу живого спілкування.
Ще три наступні блог-кафе заплановані до кінця 2021 року і будуть не менш цікавими. Слідкуйте за анонсами, долучайтесь до проєкту й формуйте разом з нами корисні сучасні  медійні навички та лідерські якості.  
Познайомитися з тематичними блогами, створеними відео та постами учасників проєкту можна  у відкритій групі проєкту «Я-Медіа» за покликанням: https://www.facebook.com/groups/project.i.am.media/, а також на чернігівській блогосфері: https://blog.stu.cn.ua/category/ja_media/.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.