Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:46:47

Ніжинська освітянка в топ-50 найкращих учителів України

06.10.2021   08:32Агенцiя

«За кожним великим здобутком стоїть учитель» – ключове гасло Національної премії вчителів-агентів освітянських змін «Global Teacher Prize Ukraine».

Мета – підкреслити важливість, відзначити досягнення педагога/педагогині щодо своїх учнів та суспільства. Цього року ТОП-50 було визначено з-поміж 3273 заявок. Найбільше заявок від учителів фізичної культури, англійської мови та вчителів початкової школи, найбільш активними учасниками стали освітяни Донецької, Дніпропетровської, Харківської, Київської областей та міста Київ.

Півфіналістів обирали волонтери в 4 містах України за спеціальною методологією (онлайн та офлайн). Їхні імена було оголошено 15 серпня 2021 р. на сайті «Освіторія. Медіа». Від Чернігівської області конкурсна комісія отримала 23 заявки.

Переможцями стали Тетяна Бутурлим (Ніжин) та Ольга Петренко (Чернігів).

ТОП-10 оголосили 1 вересня 2021 р. на телеканалі «1+1», у випуску «Телевізійної служби новин»: Оксана Єрохіна, Ганна Бут, Павло Віктор, Валентина Гатальська, Гліб Репіч, Юлія Должанська, Богдан Завидовський, Лідія Насонова, Артур Пройдаков, Оксана Хомич. Ювілейна п’ята церемонія нагородження півфіналістів та фіналістів «Global Teacher Prize Ukraine – 2021» відбулася 2 жовтня 2021 р. у Києві, на Софійській площі, за підтримки Українського культурного фонду. «Нобелівку для вчителів» отримав учитель української мови та літератури Артур Пройдаков (м. Київ).

Тетяні Бутурлим, директорці Освітнього центру «Школа успіху», учительці української мови та літератури Дистанційної школи «Меридіан», Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Ніжинської міської ради, канд. пед. наук, спеціалісту вищої категорії, старшому вчителю, учителю-інноватору, утретє випадала честь бути в ТОП-50 ( 2017 р., 2018 р., 2021 р.).
«Пишаюся тим, що я – Учитель! Своє серце та свою енергію віддаю дітям! Не шкодую на роботу ні сил, ні здоров’я, адже це та діяльність, яка приносить мені задоволення. Я вчитель-інноватор, підприємець, організатор освітніх заходів, науковець тощо.

- Моя мета як педагога – трансформувати сучасну систему освіти, зробити її більш якісною й доступною; навчити учнів цікавих прийомів сприймання, розуміння, запам’ятовування, узагальнення та відтворення вивченого матеріалу. Намагаюся реформувати методику навчання та виховання сучасної молоді, підштовхую до цього багатьох, надихаю, окрилюю. Підвищую професійну кваліфікацію освітян шляхом проведення авторських вебінарів, онлайн-курсів, реалізації власних онлайн-проєктів. Своєю невтомною працею довела, що створений мною освітній центр «Школа успіху» – це бренд, знак якості. Саме таку мрію – створити й популяризувати ОЦ «Школа успіху» я загадала на EdCamp у Харкові. Мрії здійснюються!», – зазначає Тетяна Бутурлим.

Перелік досягнень Тетяни Іванівни настільки великий, що виходив за межі заявки, тому додаткова інформація (приклади, світлини, відеоролики, відеоуроки, покликання на сайт, блог, фейсбук) була представлена у вигляді покликань до основного тексту.

«Я ніколи не зупиняюся на досягнутому: щодня, щогодини займаюся саморозвитком і ділюся своїми вміннями з учителями та учнями. А наполеглива праця завжди отримує похвалу й нагороду», - Тетяна Бутурлим.

Ніжин.Сіті

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини