Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:44:54

Чернігівський ліцей № 15 урочисто відзначив свій 30-ти річний ювілей

02.10.2021   11:30Агенцiя

Навчальний заклад, розташований у Чернігові по вулиці Козацькій, який пройшов тривалий період розвитку від восьмирічки до першого в обласному центрі ліцею з поглибленим вивченням математики, фізики, інформатики, хімії та біології, зараз є інноваційним освітнім закладом.

За роки існування тисячі випускників отримали путівки в життя та атестати про середню загальну освіту, а на даний час в ліцеї навчається більше 1400 учнів та працює близько 100 вчителів та науковців з ВНЗ Чернігова.

У числі знаних випускників ліцею і заступник голови обласної ради Дмитро Блауш. За його дорученням сьогодні на урочистості завітав радник Віктор Єрема, трудова діяльність якого також пов'язана з цим навчальним закладом.

Під час святкового заходу чимало настанов було адресовано школярам та ліцеїстам, також у вітальних промовах поважних гостей звучали слова подяки педагогічному колективу. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти почесною грамотою обласної ради нагороджено директора ліцею № 15 Чернігівської міської ради Антоніну Харченко, подяку Чернігівської обласної ради оголошено кращим вчителям предметникам.

Відбулося урочисте посвячення учнів у ліцеїсти та святковий концерт.

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини