Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:00:26

Чернігівські поліцейські навчили дітей спортивному орієнтуванню на місцевості

21.09.2021   09:18Агенцiя

Співробітники ювенальної превенції поліції області за підтримки фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» провели для дітей патріотичний захід «Відповідальність починається з мене».

Днями поліцейські провели інтерактивний урок зі спортивного орієнтування на місцевості для вихованців двох центрів соціально-психологічної реабілітації, розташованих у Чернігові та в с. Хмільниця. Захід відбувався на базі Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми та молоддю в лісопарку Ялівщина.

– Вміння орієнтуватися на місцевості є однією із важливих навичок. Вона корисна в повсякденному житті та необхідна в екстремальних ситуаціях. Крім того, спорт – завжди об’єднує та мотивує, тож заняття пройшло активно і цікаво. У заході взяли участь 25 дітлахів. Ювенальні поліцейські разом з дітьми долали поставлені перешкоди, виконували різноманітні пізнавальні завдання, – розповідає керівник відділу ювенальної превенції поліції Чернігівщини Оксана Огненко.

Дітлахів, що продемонстрували найкращі вміння зі спортивного орієнтування, поліція нагородила дипломами. На завершення заходу всіх учасників ювенальні поліцейські пригостили гарячим смачним обідом та зігріваючим чаєм з солодощами.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини