Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:08:57

Соціально-психологічні аспекти діяльності публічних службовців

15.07.2021   09:48Агенцiя

Як налагодити ефективне спілкування, уникати емоційного перевантаження, коректно критикувати чи хвалити своїх колег, розпізнати маніпуляції в повсякденних розмовах, попередити конфліктну ситуацію, – йдеться під час дистанційного навчання «Соціально-психологічні аспекти діяльності державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування» (ділова етика, управління конфліктами, стресостійкість, професійне вигорання).

До участі у вебінарі запрошені працівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, територіальних громад, виконавчого апарату обласної ради та районних рад.

Спілкування у форматі онлайн, що відбувається 13–16 липня, охоплює питання лідерства як соціально-психологічний феномену (лідерство та керівництво); культуру ділового мовлення як інструмент кар’єрного зростання публічного службовця.

На практичних прикладах учасники занять покращуватимуть свої навички щодо вербального та невербального спілкування; отримають практичні поради щодо дотримання норм та правил службового етикету, професійного іміджу посадовця.

Окрім цього, державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування набуватимуть вмінь щодо вирішення конфліктів, подолання синдрому професійного вигорання та виходу із стресових ситуацій.

Чернігівський центр підвищення кваліфікації

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини