Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:46:12

Навчання з питань антикорупційного законодавства

05.12.2020   11:22Агенцiя

4 грудня відбулося навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Забезпечення ефективності та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування», який провів Чернігівський регіональний центр підвищення кваліфікації.

Цільова аудиторія вебінару - працівники апаратів виконкомів рад об'єднаних територіальних громад, міст обласного значення, райдержадміністрацій, апарату, структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

У ході навчання Вячеслав Пузирний – професор кафедри трудового права, адміністративного права та процесу Навчально-наукового інституту права та соціальних технологій Національного університету "Чернігівська політехніка", доктор юридичних наук висвітлив тему стосовно соціальних передумов, поняття та сутності корупції в Україні та світового досвіду у сфері боротьби з корупцією.

Іван Вересоцький – головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату обласної державної адміністрації під час візуалізованої лекції-бесіди  зосередив увагу учасників навчання на основних аспектах Закону України "Про запобігання корупції" та окремих питаннях подання та оприлюднення декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, через систему електронного декларування.

Крім цього, надав роз'яснення стосовно особливостей відповідальності за вчинення корупційних та пов'язаних з корупцією правопорушень тощо.

Чернігівський центр підвищення кваліфікації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини