Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:29:35

Школа амбасадорів Чернігова оголошує другий набір

04.01.2020   11:07Агенцiя

Як і було обіцяно минулого року, Школа амбасадорів Чернігова працюватиме знову! Днями оголошений новий набір учнів, а зайняття розпочнуться вже 18 січня.

Як розповіла заступник керівника міського управління культури та туризму Катерина Литвин, планується зарахувати близько 20 учнів.

Принципи набору залишилися незмінними: заповнити заявку може кожен бажаючий незалежно від віку, освіти, професії. До заявки треба додати мотиваційний лист, який і буде критерієм відбору у разі, якщо заявок надійде більше ніж місць. Зайняття безкоштовні, проводяться по суботах. Програма розрахована на п’ять місяців.

Викладачами та лекторами школи є відомі чернігівські історики, інші науковці, фахівці з туризму та промоції та знавці у споріднених галузях. Учнів навчатимуть орієнтуватися в історії Чернігова, бачити і показувати в ньому те, що може зацікавити, створювати екскурсії, яскраво презентувати Чернігів за дві хвилини тощо. У кінці курсу в якості випускного іспиту кожен з амбасадорів Чернігова має показати свою оригінальну авторську екскурсію нашим містом.

Випускники Школи амбасадорів-1 теж будуть брати участь у заняттях другого потоку - в якості гостей. Серед вже реалізованих ними авторських проектів - велоекскурсія Черніговом, яка буде запущена в цьому році, навчальна екскурсія англійською (вже проводяться), екскурсія Мар’їним гаєм та чимало інших.

Окрім цього, амбасадори Чернігова несуть знання про наше місто по Україні і світу. Кожен з них, спілкуючись з іншими людьми, може розповісти про Чернігів цікаво і змістовно. Адже саме цьому навчають у Школі амбасадорів: не тільки любити своє місто, але і вміти передати цю любов іншим.

Школа амбасадорів Чернігова стала в 2019 році одним з найбільш затребуваних та успішних соціальних освітніх проектів Управління культури та туризму Чернігівської міської ради, тож набір до Школи амбасадорів-2 – бажана і довгоочікувана подія.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини