Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:06:59

Вчаться фахівці служби зайнятості

28.12.2019   08:37Агенцiя

У Чернігівському обласному центрі зайнятості відбулося навчання заступників директорів філій обласного центру зайнятості та Чернігівського міського центру зайнятості.

Розпочався захід з підведення підсумків діяльності та визначення орієнтирів на майбутнє. З метою опанування нових форм і методів роботи відбулися тренінги.

У перший день на тренінгу, який проводила заступник начальника відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Ірина Чечко, учасники вчилися діловому спілкуванню. За допомогою різних практичних вправ були відпрацьовані техніки точної передачі інформації, перефразування та переформатування висловлювань, що містять негативне забарвлення, в позитивні або нейтральні, вміння переконувати оточуючих, поводитися в стресових ситуаціях, уникати конфліктів. Учасники тренінгу опанували навички вербального реагування на негативні висловлювання клієнтів, відстоювання власної позиції, способи подолання та виходу з конфліктів. 

Другого дня начальники відділу організації надання послуг роботодавцям Людмила Лисобикова та відділу організації профорієнтації Марина Кривопала навчали присутніх налагоджувати контакти з роботодавцями та професійно просувати послуги служби зайнятості. За допомогою вправ та мозкового штурму присутні проаналізували очікування від співпраці, потреби і побоювання роботодавців і консультантів роботодавців, в чому єдність і протиріччя їх прагнень, визначали особливості надання послуг роботодавцям залежно від їх типу, бар’єри ефективної взаємодії.

Також учасники тренінгу вчилися вести ділові переговори, оперативно виявляти потребу роботодавця та його очікування від служби зайнятості, переконувати їх та мотивувати, долати суперечки, реагувати на критичні зауваження, ставити питання і відповідати на них, будувати стратегію укомплектування вільних робочих місць, зокрема й на засадах рекрутингу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини