Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:43:27

Конференція відбулася в дусі дискусій з поміркованою полемікою

08.10.2019   15:32Агенцiя

8 жовтня в Чернігівському інституті МАУП відбулась V Регіональна науково-практична конференція «Реалії та перспективи розбудови правової держави в Україні».

Вже традиційно до Дня юриста Чернігівський інститут МАУП проводить регіональну науково-практичну конференцію.

Організатором проведення цього заходу виступила кафедра правознавства під керівництвом завідувача кафедри, кандидата юридичних наук Сидоренко Євгенії Вікторівни.

У науковому заході взяли участь викладачі закладів вищої освіти міста Чернігова, аспіранти, докторанти, слухачі магістратури, студенти, представники органів державного і місцевого самоврядування, громадських організацій, підприємств та всі зацікавлені особи, а також випускники шкіл – майбутні абітурієнти.

Розглядалися питання реалізації реформ в світі та в Україні, зв’язок теорії і практики, окремо зроблено наголос на гармонізації національного законодавства з міжнародним.
Кількість матеріалів, що були представлені до розгляду на науково-практичній конференції засвідчила не лише про актуальність заявленої проблематики, але й здатність фахової спільноти сприймати виклики різноманітних проблем та якісно напрацьовувати шляхи їх подолання. Тому науковий захід зміг об’єднати погляди різних учасників.

Конференція відбулася в дусі дискусій з поміркованою полемікою та великим зацікавленням всіх присутніх. Кожний учасник отримав сертифікат про участь у конференції.

Науково-практична конференція стала зручним майданчиком для цікавих дискусій, висновки яких можуть стати трампліном для удосконалення норм права різних галузей.

Організаційний комітет щиро дякує учасникам та їх науковим керівникам за активну участь у роботі конференції, повідомляє прес-центр Чернігівського інституту  МАУП.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини