Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:04:56

Серпнева педагогічна конференція: "Педагогічний маркетинг у професійній діяльності педагогів закладів освіти"

29.08.2019   08:34Агенцiя

Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневою конференцією педагогічних працівників Ніжина, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року.

28 серпня відбулась Серпнева педагогічна конференція: "Педагогічний маркетинг у професійній діяльності педагогів закладів освіти".

На заході були присутні: міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, депутат Чернігівської обласної ради Наталія Копиця, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко, директори і педагоги шкіл та дитячих садочків.

Звертаючись до освітян  міський голова Анатолій Лінник, в першу чергу, відмітив, шо осіта - це найвищий національний пріоритет, тому потрібно створювати умови для розвитку і самореалізації кожної особистостя як громадянина. Відмітив позитвну роботу педагогів, подякував адміністраціям освітніх закладів та управлінню освіти за відповідальне ставлення до своїх обов'язків та своєчасне завершення підготовки закладів освіти до нового навчального року. Вручив Подяки міського голови за сумлінну працю кращим працівникам освітньої галузі.

До вітань приєднався секретар міської ради Валерій Салогуб та від імені депутатського корпусу привітав присутніх з початком навчального року, подякував за численні перемоги в олімпіадах та інтелектуальних конкурсах усіх рівнів, побажав здоров’я, наснаги, творчих успіхів у новому навчальному році та вручив Подяки виконавчого комітету педагогам.

Начальник Управління освіти  Станіслав Крапив'янський підвів підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої і позашкільної освіти у 2018-2019 навчальному році та окреслив завдання на 2019-2020 навчальний рік. Не залишив без уваги школи, які взяли участь у різних проектах і прославляють свій заклад та примножуюють здобутки.

Під час конференції підвели підсумки минулого року по впровадженню Нової української школи в деяких закладах освіти, окреслили досягнення та проблеми, що турбують педагогів та керівників закладів освіти в умовах реформування освітньої галузі, визначили  стратегічні пріоритети розвитку освіти та дали старт новому навчальному року.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини