Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:39:32

Команда UA: ЧЕРНІГІВ навчала дітей тележурналістиці

09.07.2019   11:45Агенцiя

6 липня у Чернігові відбувся фестиваль "Місто професій". Проєкт покликаний дати дітям можливість спробувати себе в різних професіях. UA: Суспільне мовлення - медіапартнер події.

Чернігівська філія Суспільного вже вдруге долучилася до заходу й познайомила відвідувачів "Міста професій" з роботою журналістів та телеведучих. Впродовж трьох годин команда UA: ЧЕРНІГІВ вчила дітлахів говорити на камеру, брати інтерв’ю, записувати стендапи, а також допомагала перебороти страх та сором’язливість в кадрі.

"Цієї суботи команда UA: ЧЕРНІГІВ приєдналась до акції "Місто професій". Ми запропонували дітям спробувати себе у ролі ведучих прогнозу погоди, як журналістів – взяти інтерв’ю, або ж просто розказати про себе на камеру. Малеча навчалась чітко й виразно говорити на камеру та працювати з мікрофоном. Кожен із дітлахів отримував у подарунок цукерки й фірмові стікери Суспільного", – розповідає редакторка ТО "Ранок" Тетяна Крижева.

Також на фестивалі цього року були представлені десятки інших професій, серед яких: лікар, поліцейський, пожежник, військовослужбовець, кондитер, продавець-консультант, касир залізниці, менеджер по роботі з клієнтами, машиніст дорожного катка, працівник РАЦСу.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.