Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:09:28

На Чернігівщині провели батальйонно-тактичні навчання з бойовою стрільбою

08.07.2019   09:40Агенцiя

На військовому полігоні, що на Чернігівщині, тривають планові заняття з бойової підготовки підрозділів механізованої частини оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Військовослужбовці частини провели бойове злагодження, удосконалили практичні навички ведення бойових дій у різних видах бою, застосування зброї та озброєння бойових машин з урахуванням досвіду російсько-української війни.

Під час батальйонно-тактичних навчань з бойовою стрільбою піхотні підрозділи відпрацювали завдання з відбиття атаки умовного противника, за допомогою стрілецького озброєння зупинили його, а задіявши озброєння бойової техніки, допоміжні сили та засоби, повністю знищили.

За словами керівника навчань, всі військовослужбовці діють на належному рівні, повністю виконали поставлені завдання, тож мети занять з бойової підготовки досягнуто, інформує відділенння спецкорів (м. Чернігів) Інформагентства Міноборони України «АрміяInform».

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини