Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:52:21

Студенти Чернігівського національного технологічного університету на стажуванні в обласній раді

03.07.2019   10:05Агенцiя

Уже не один рік поспіль представницький орган Придесення охоче відкриває свої двері для студентської молоді Чернігівщини, яка виявляє бажання здобути практичні знання та навички для служби в органах місцевого самоврядування.

У червні цього року майбутні правники, які здобувають освіту в стінах одного із провідних вищих начальних закладів - Чернігівського національного технологічного університету, знайомилися із ключовими повноваженнями, юридичними тонкощами та організаційними аспектами діяльності обласної ради, її виконавчого апарату і депутатського корпусу.

Враховуючи те, що проходження виробничої практики співпало із проведенням вісімнадцятої сесії, студенти мали змогу дізнатися як здійснюється юридична експертиза та підготовка проектів рішень, організовується робота постійних комісій, президії, депутатських фракцій та пленарного засідання.

Крім того, молодь долучилася до участі в роботі постійної комісії обласної ради з питань розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації та європейської інтеграції. Студенти мали змогу на власні очі побачити як відбувається вивчення, попередній розгляд та обговорення депутатами та розробниками проектів рішень, які вносяться на розгляд ради.

Крім того юні юристи відвідали пленарне засідання вісімнадцятої сесії обласної ради та стали свідками того, як народні обранці Чернігівщини працюють, дискутують та приймають важливі для соціально-економічного розвитку Чернігівщини рішення, повідомляє Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини