Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 02:31:05

Навчання новопризначених працівників органів державної влади

11.03.2019   15:41Агенцiя

Про зміни в законодавстві України щодо проходження державної служби; оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В»; корупційні ризики та інші аспекти діяльності державних службовців йдеться під час навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації, що проводиться 11 – 15 березня для новопризначених спеціалістів структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій.

В рамках першої сесії державні службовці ознайомляться з традиціями публічного управління в Україні та історією владних інституцій Чернігово-Сіверщини; новаціями Міністерства юстиції України (функціонування загальнонаціонального проекту «Я МАЮ ПРАВО») та реалізацією ініціативи «Партнерство “Відкритий уряд”». Окрім цього, висвітлюватимуться можливості щодо енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії; державні організаційно-правові механізми забезпечення принципу рівноправності жінок і чоловіків у суспільстві та соціальні аспекти вирішення проблеми торгівлі людьми.

Учасники навчання братимуть участь у серії тренінгів, спрямованих на розвиток професійної мотивації та цілепокладання; управління особистою ефективністю; конфліктними ситуаціями; планування роботи та робочого часу державного службовця; застосування сучасних інформаційних технологій в діяльності органів влади. Також говоритиметься про соціально-психологічні аспекти лідерства на державній службі; культуру усного та писемного ділового мовлення; культорологічні та соціально-психологічні засади ораторського мистецтва; ділову риторику та принципи мовного впливу.


Чернігівський центр підвищення кваліфікації

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.