Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:24:43

У чернігівському дитячому садку № 26 активно усувають наслідки підтоплення

27.07.2018   11:04

Загалом, цього літа заклад тричі потерпів від зливи. Востаннє – 17 липня – через незавершений ремонт даху. Під час виконання робіт підрядник не передбачив можливих погодних умов і не забезпечив належного захисту від дощу.

Фірма «ВНВ-2000», що є підрядником з капітального ремонтудитсадка № 26, всі збитки взяла на себе. Нині вона інтенсивно усуває наслідки негоди.

- За старим графіком ми мали виконати роботи до листопада. Зараз, коли опинилися в центру уваги, напевно здамо до вересня. Ми зняли своїх працівників з інших об’єктів, спрямували до ДНЗ№26, швидко виправляємо ситуацію. Збитки – це наші витрати,  вони жодним чином не лягають тягарем на міський бюджет, - наголошує керівник фірми «ВНВ-2000» Андрій Голосюк.

У тому, що графік капітального ремонту закладу не затягнеться, впевнений і начальник управління капітального будівництва Чернігівської міської ради Вячеслав Почеп.
- Від зливи потерпів не лише цей садок, а й  інші об’єкти, - стверджує він, - але з підрядником ми працюємо в тісному контакті. Роботи виконуються в штатному режимі. За графіком здійснюється капітальний ремонт покрівлі (заміна шиферу на метал), і паралельно усуваються наслідки зливи.  Також будуть приведені до ладу пошкоджені меблі.

За словами завідувачки ДНЗ №26 Вікторії Олексієнко, навчально-виховний процес в садку через підтопленняне переривався. За своїх вихованців педагоги спокійні, адже діти перебувають на першому поверсі будівлі. До всього влітку кількість маленьких відвідувачів традиційно менша. Ниніз восьми груп працюють п’ять.


Управління освіти Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини