Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:00:26

Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою відзначає срібний ювілей

21.04.2018   09:44Агенцiя

Урочистим мітингом на Красній площі обласного центру, сьогодні, 20 квітня, відзначив своє 25-річчя Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Привітати колектив та вихованців одного із провідних навчальних закладів Придесення окрім батьків учнів завітали голова обласної ради Ігор Вдовенко, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, полковник, військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату Олександр Криворучко, ветерани, випускники закладу.

Першим на святі слово мав начальник ліцею Микола Шпак, який розповів про основні віхи історії навчального закладу, досягнення його колективу та вихованців, якими по праву пишається вся Чернігівщина. Згадавши поіменно шістьох випускників ліцею, які загинули, відстоюючи мир та єдність нашої держави, учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх українських воїнів, які віддали життя за незалежність і волю України, а ліцеїсти поклали квіти до Меморіальної стели загиблим учасникам АТО й Меморіальної стели Героям Небесної Сотні.

Ігор Вдовенко, відзначив, що депутатський корпус обласної ради пишається тим, що на теренах Чернігівщини є такий потужний навчальний заклад, який має свою непересічну і героїчну історію, міцні традиції та славиться іменами своїх вихованців.
- Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою є справжньою кузнею патріотів та мужніх захисників Вітчизни, адже багато випускників закладу обирають справою свого життя служіння Батьківщині та відстоювання її інтересів, вступаючи до вищих військових навчальних закладів, - підкреслив очільник обласної ради.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм з нагоди ювілею закладу Ігор Вдовенко вручив почесні грамоти та нагрудні знаки обласної ради педагогам Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою: вчителю української мови та літератури Тетяні Казаніній, вчителю математики Світлані Погребняк та вчителю предмета «Захист Вітчизни» Олександру Попкову.

З вітальним словом до присутніх на святі звернувся також Валерій Куліч та вручив представникам колективу ліцею відзнаки облдержадміністрації.

Приємним подарунком до ювілею закладу став грошовий сертифікат, завдяки якому для потреб ліцею буде придбаний шкільний автобус.

Родзинкою свята став флешмоб «Вітчизна»у виконанні вихованців Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та оригінальне дефіле духового оркестру.

На завершення заходу ліцеїсти випустили у небо повітряні кульки з символічною цифрою «25».

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини