Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:34:44

У Ніжинському університеті обрали "Міс та Містера 2018"

14.12.2017   12:15

Вісім неперевершених пар засліплювали вродою та вишуканістю глядачів оновленої конкурсної програми для красивих, талановитих та розумних «Міс та Містер університет 2018», що відшуміла днями в Ніжинському державному університеті.

Донедавна у Гоголівському виші красунь та красенів обирали окремо. Мужніх містерів весною, а тендітних Міс узимку. Проте цьогоріч оргокомітет конкурсу вирішив об’єднати ці два змагання і не прогадав.

Переповнена зала на таке перезавантаження улюбленого розважального заходу молодих та вродливих, відреагувала надзвичайно схвально, щораз вибухаючи гучними оваціями.

Три дефіле – енергійне «Вітамін Д», індивідуальне «Персона» та червоно-чорне «Гра у пристрасть» промайнули як одне. Кожен вихід містерів і міс – це романтичний образ, захоплюючі постановки, яскраві вбрання. А на фоні унікальних декорацій, виготовлених колективом соціально-гуманітарного відділу вишу, дійство ставало все більш захоплюючим.

Тематичною лінією конкурсу талантів стало справжнісіньке зіркове перевтілення конкурсних пар у знаментих та улюблених. Хтось зробив акцент на лірику, а хтось – взяв грацією.

Як завжди, найважча робота дісталася журі. Вибір був надзвичайно складним, та все ж перемога і почесний титул «Міс НДУ — 2018» дісталися студентці факультету іноземних мов Маріанні Шульзі. Красуня підкорила глядацький загал та суворих суддів надзвичайно сильним, просто таки заворожуючим співом. А от весь наступний рік Містером НДУ 2018 буде Олександр Руденко, як не дивно, колега Маріанни по факультету.

Приємні і такі вишукані звання дісталися й іншим студентським парам, котрі запам’яталися глядачу кожна своєю родзинкою, яку журі й намагалися підкреслити у присуджених номінаціях:

«Міс та Містер Онлайн» — Катерина Гуторка та Артем Скорбач,

«Міс та Містер Глядацьких симпатій» — Аліна Калюжна та Олександр Руденко,

«Міс та Містер Романтичність» — Роман Федорець і Альона Чечило

«Міс та Містер Артистичність» — Ольга Журавель та Володимир Колібаба,

«Міс та Містер Оригінальність» — Анна Нечипоренко та Едуард Бездухов,

«Міс та Містер Загадковість» — Яна Глова та Василь Семенченко,

«Міс та Містер Фітнес» — Катерина Гуторка та Артем Скорбач,

«Міс та Містер Талант» — Аліна Калюжна, Олександр Перегуда,

«Міс та Містер Посмішка» — Маріанна Шульга та Олександр Руденко,

«Міс та Містер Стиль» — Олеся Шейко та Ярослав Курило.


Михайло Ломоносов


http://www.uezd.com.ua/u-nizhynskomu-universyteti-obraly-mis-ta-mistera-2018/

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини