Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:01:08

Компетентне управління - запорука успішності реформованої України

29.11.2017   10:01Агенцiя

Зміни адміністративно-територіального устрою України, що тягнуть за собою значні законодавчі новації, потребують високого рівня кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування. Сприяти підтриманню належного рівня компетентності державних службовців області мало на меті навчання, проведене в облдержадміністрації представниками Національної академії державного управління при Президентові України (НАДУ).

Доктор наук з державного управління, професор кафедри публічної політики та політичної аналітики НАДУ, академік Академії економічних наук України, Заслужений працівник освіти Олександр Пухкал та доктор філософських наук, професор кафедри публічної політики та політичної аналітики НАДУ Микола Стадник розповіли присутнім на навчанні держслужбовцям про загальні закономірності та особливості суспільних трансформацій в Україні та світі, європейський досвід і моделі децентралізації, соціально-економічні процеси, що відбуваються у нашій державі, та пріоритети підготовки кадрів публічного управління.

Як зазначив у ході навчання начальник управління по роботі з персоналом Олексій Хоменко, в області добре усвідомлюють необхідність постійного удосконалення роботи держслужбовців, тому постійно дбають про підвищення їх професійного рівня, у тому числі й співпрацюючи з Національною академією державного управління при Президентові України.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини