Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:25:42

Управління персоналом в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування

08.06.2017   07:29Агенцiя

Постійно діючий семінар з питань реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування розпочався в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Перше заняття проводиться з 7 червня по 8 червня.

Участь у навчанні беруть керуючі справами виконавчих апаратів районних рад, начальники організаційних відділів районних рад, міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук, Новгород-Сіверського, Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, працівники апарату обласної ради.

У відкритті семінару взяли участь Зубок Олена – керуюча справами виконавчого апарату Чернігівської обласної ради та Бойко Володимир – директор Центру, кандидат історичних наук.

У ході бесіди наголошувалося на важливості проведення вищезазначеного навчання, оскільки реформа державного управління є однією з основних реформ у нашій країні. Ефективна система державного управління є одним з основних чинників конкурентоспроможності країни.

У свою чергу Володимир Бойко наголосив на необхідності вивчення досвіду роботи об’єднаних територіальних громад, оскільки це допоможе пришвидшити процес реформування місцевого самоврядування та створення нових ОТГ. Відповідно, з метою вивчення діяльності функціонування  територіальної громади слухачів очікує поїздка до Вертіївської об’єднаної територіальної громади.

Окрім цього, учасники семінару ознайомляться з основними аспектами Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»; організацією роботи районних рад, депутатів, постійних та інших комісій районних та міських рад; розглянуть правові аспекти діяльності органів місцевого самоврядування; дізнаються як керувати особистою ефективністю та як навчитися мотивувати себе для управління персоналом.

Також слухачі ознайомляться зі змінами в підзаконних нормативно-правових актах з питань проходження служби в органах місцевого самоврядування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини