Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:32:12

Навчання бухгалтерів сільських, селищних, міських рад

07.02.2017   07:56Агенцiя

За професійною програмою підвищення кваліфікації в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 6 – 10 лютого проводиться навчання бухгалтерів сільських, селищних, міських рад (перша сесія).

Впродовж тижня відбудеться серія тематичних зустрічей та конверсаторіумів, присвячених змінам у законодавстві України щодо бухгалтерського обліку; бюджетного законодавства; питанням оренди земель; новаціям Міністерства юстиції України в сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Бухгалтери отримають роз’яснення щодо застосування законодавства при нарахуванні мінімальної заробітної плати; додержання державних гарантій в оплаті праці та оплати праці на основі єдиної тарифної сітки.

Учасники навчання ознайомляться із засадами державної політики України у сфері запобігання корупції (корупційні ризики в діяльності публічних службовців); основними аспектами законопроекту «Про службу в органах місцевого самоврядування»; нормативно-правовою базою щодо здійснення публічних закупівель та практичним застосуванням ЗУ «Про адміністративні послуги в Україні».

Також мова йтиме про додержання вимог законодавства про мови посадовими і службовими особами органів виконавчої влади під час виконання ними службових обов’язків; забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, гендерну чутливість публічних службовців та додержання процедури подання звітів про зайнятість і працевлаштування інвалідів.

Бухгалтери  братимуть участь у серії практичних занять та тренінгів щодо засад проектного менеджменту (планування проектів: вимоги, ризики, типові помилки, звітність); вирішення конфліктних ситуацій; застосування електронних таблиць Місrosoft Ехсеl для ведення бухгалтерського обліку; користування електронною поштою та пошуковими системами мережі Internet.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини