Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:19:37

Лідери шкільного місцевого самоврядування Куликівського району ознайомилися з особливостями роботи облради

15.12.2016   08:33

14 грудня до обласної ради завітали голова Куликівської районної ради Наталія Халімон разом із лідерами шкільного місцевого самоврядування Куликівського району та координатором ради старшокласників «Лідер» Оксаною Кузьменко.

Зустрічали гостей керуючий справами виконавчого апарату Олена Зубок, заступник начальника організаційного відділу Олександра Негода та заступник начальника оргвідділу, керівник методичного кабінету Інна Копич.

Старшокласники ознайомилися з діяльністю виконавчого апарату обласної ради, депутатського корпусу. Розробники інформаційної системи електронного голосування «Mobile Rada», якою користуються депутати у сесійній залі, розповіли про принципи її роботи. Разом з тим, школярі власноручно спробували проголосувати за рішення облради.

Відповідальні працівники виконавчого апарату поінформували учнів про організацію роботи органів місцевого самоврядування, а саме – сесій, засідань президії, постійних комісій, депутатських фракційних об'єднань. Окремо зупинились на сучасних етапах розвитку місцевого самоврядування та формуванні об'єднаних територіальних громад.

Учні також ознайомилися із сесійною залою, залою президії та кабінетом місцевого самоврядування обласної ради.

Завершилася зустріч спільним фотографуванням.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини