Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:37:37

Практичні навички стануть у нагоді

20.10.2016   14:31Агенцiя

Студенти Чернігівського інституту МАУП відвідали пивний комбінат «Десна» («САН ІнБев Україна»).

19 жовтня для студентів інституту була організована екскурсія на Чернігівський пивний комбінат «Десна», який у 2006 році разом з Миколаївки пивзаводом «Янтар» та Харківським «Рогань» утворили об’єднання, що увійшло до складу найбільшого пивоварного концерну AB In Bev.

На сьогоднішній день це - потужне підприємство. Пиво розливається на 6 лініях, імпорт пива здійснюється більш ніж у 50 країн світу. Завод дотримується екологічних стандартів.

Під час проведення екскурсії працівник-екскурсовод розповів про історію виникнення підприємства, його успіхи та шляхи розвитку, про асортимент продукції, серед якої різноманітні сорти пива, безалкогольні напої, слабоалкогольні напої та снекі.

Студенти поринули у захоплюючу подорож пивоварнею, ознайомилися з класичною технологією виробництва пива за допомогою найсучаснішого обладнання, побачили унікальні варильні системи, найбільші бродильні танки, найпотужніші лінії розливу.

Викладачів і студентів на території заводу вразив ідеальний порядок, на всіх дверях таблички з фото співробітників, на стінах – стенди з усілякою наочної інформацією про успіхи компанії, про заохочення співробітників і покрокові рекомендації до кар’єрного росту. Одним з головних досягнень заводу,  про що свідчить перший стенд на його вході і перший коментар екскурсовода, є відсутність за останні 6 років нещасних випадків на виробництві.

Приємно здивувало ставлення заводу до безпеки відвідувачів. Кожному з групи були виділені халати, фірмові кепки, спеціальні черевики, а також була прочитана невелика лекція з охорони праці та правил поведінки на підприємстві.

Наприкінці екскурсії на студентів очікував приємний сюрприз – символічні подарунки на згадку про екскурсію до підприємства.

Висловлюємо вдячність працівникам заводу за гостинний прийом та надану можливість детально ознайомитися з діяльністю і технологічними процесами одного із провідних підприємств України з виробництва напоїв.

Ця екскурсія справила незабутнє враження на студентів і викладачів і надовго запам’ятається всім.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.