Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:54:36

Відбувся тренінг "Молодіжний працівник"

17.10.2016   14:13Агенцiя

13-15 жовтня в готелі Профспілковий в м. Чернігові відбувся Базовий тренінг Програми «Молодіжний працівник», в м. Чернігові.

Міністерство молоді та спорту України спільно з Молодіжним центром праці при Департаменті сім`ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, Програмою розвитку ООН, Державним інститутом сімейної та молодіжної політики за підтримки Департамента сім`ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації продовжує реалізовувати Навчальну Програму «Молодіжний працівник».

Мета програми:
- Підвищити кваліфікацію молодіжних лідерів та фахівців молодіжної галузі задля ефективної розробки та реалізації обґрунтованої молодіжної політики на локальному та регіональному рівнях.
- налагодити ефективний діалог між держструктурами та громадянським суспільством;
- надати інформацію про кращі світові практики реалізації молодіжної політики.

До участі були запрошені представники районів Чернігівської області, а саме лідери та активісти громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю; державні службовці, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівні з Чернігівської області.

Тенерами були представники Державного інституту сімейної та молодіжної політики Острікова Анна та Количева Ольга.

Всі три дні були насичені та цікаві. Учасники тренінгу отримали макимум практичних та теоретичних знань, масу позитивних емоцій.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини