Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:46:48

Розпочало розробку Програми "Молодь міста Чернігова"

02.09.2016   08:09

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради розпочало розробку Програми «Молодь міста Чернігова» на 2017-2020 роки.

Так, з метою залучення якнайширшої аудиторії громадськості та активістів громадських рухів з числа різних вікових груп, відповідно до Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», «молодь, молоді громадяни – громадяни України віком від 14 до 35 років» та врахування їх вікових особливостей, потреб й соціального становлення молоді щодо процесу її різнобічного включення в життєдіяльність суспільства, заплановано провести сесії відкритого обговорення, розробки та складання проекту Програми у декілька етапів.

Й першими стартувала молодь, віком 14-18 років, в таборі молодіжного активу "Перехрестя-ЮНЬ"-2016. Їх пропозиції стосувалися потреб молодої особи відповідного віку (враховуючи законодавство України), а також послуг, які вони хотіли би отримувати: послуги ГО, транспортні послуги, послуги освіти, працевлаштування, медичні послуги, туристичні послуги, послуги з позашкільної освіти: натуралістичні клуби/центри, дослідницько-технічні й арт, спортивно-екстремальні.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини