Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:06:29

Ріпкинська гімназія відзначає ювілей–15 років

01.09.2016   16:37

Цьогоріч свято 1 вересня у Ріпкинській гімназії було подвійним: крім традиційного Дня знань тут урочисто відзначили 15-річчя заснування закладу.

З нагоди вагомої події сюди завітало чимало гостей. Серед них – перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Сахневич, заступник голови Ріпкинської районної ради Світлана Ткаченко, Ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, настоятель Свято-Миколаївського храму в Ріпках протоієрей о. Іоанн (Голобатовський) та інші.

Традиційно вишикувана лінійка потопала у різноманітті квітів та українських вишиванок.

Звертаючись до своїх вихованців та їх батьків, директор Ріпкинської гімназії Наталія Корж повідомила, що День знань навчальний заклад зустрічає підготовленим. За рахунок різних джерел вдалося виконати необхідні ремонтні роботи, в наявності є необхідні навчальні посібники і методичні матеріали.

З вітальним словом до учасників зібрання звернувся перший заступник голови ОДА. Він побажав учням гарного настрою, успіхів у навчанні та нових досягнень і перемог.

– Дорогі діти! У житті кожної людини один раз надається можливість отримати якісну початкову освіту. Бажаю всім здобути гарні знання, навчитись мислити й приймати правильні рішення. Тому що вам будувати цю державу, де будуть жити ваші батьки, діти, внуки і правнуки, – наголосив Леонід Сахневич.

Звертаючись до батьків і вчителів, він побажав усім здоров’я, мудрості, терпіння і наснаги. Аби їх діти і учні росли талановитими, успішними, конкурентоспроможними, а головне – щасливими людьми.

Під час урочистої лінійки перший заступник голови ОДА також вручив відзнаки кращим педагогам гімназії:

- Диплом ІІІ ст. переможця V обласного конкурсу «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі» в номінації «Біологія» – Марині Данич;

- Диплом ІІІ ст. переможця V обласного конкурсу «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі» в номінації «Початкова школа» – Оксані Красківській.

Також Леонід Сахневич привітав директора Ріпкинської гімназії, яка в цьому році отримала звання «Заслужений працівник освіти».

На закінчення урочистостей для всіх учнів, як символ початку нового навчального року, пролунав перший дзвоник та покликав їх на перший урок «Від проголошення Незалежності до нової України».

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини