Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:32:15

Підвищення кваліфікації з англійської мови

19.04.2016   07:39Агенцiя

Навчання з англійської мови для працівників Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, Державної міграційної служби України розпочалося в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

З 18 квітня по 23 травня слухачі братимуть участь у серії практичних занять у формі читання, монологічного та діалогічного мовлення. На матеріалах з англійської мови вони вивчатимуть загальні підходи, моделі та проблеми європейської міграційної політики; розвиток національної міграційної політики та причини трудової міграції. Розглядатимуться засади трудового права, шляхи вирішення трудової суперечки, ознаки дискримінації на робочому місці.

У розрізі теми «Прийняття іноземців до пункту тимчасового перебування» увага звертатиметься на знайомство з іноземцем, ознайомлення іноземця з розпорядком дня та правилами перебування в пункті; проблемні питання (звернення за медичною, юридичною, консульською та міграційною допомогою), документування (фотографування іноземців). Також йтиметься про медичне, соціальне забезпечення та побут іноземців в пунктах тимчасового перебування.

Робота над граматикою англійської мови включатиме активний (Present Simple, Past Simple, Future Simple, Present Continuous, Past Continuous) та пасивний (Present Perfect, Past Perfect, Future Perfect) стан часових форм; узгодження часів; модальні дієслова, а також ділове та повсякденне спілкування (ведення переговорів; управління конфліктом, вирішення проблем, скарг, прийняття рішень та досягнення домовленості).

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.