Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:20:03

Вивчали підзаконні нормативно-правові щодо практичних питань проходження державної служби

14.04.2016   08:19

Центр підвищення кваліфікації кадрів провів для державних службовців органів виконавчої влади та посадових осіб місцевого самоврядування Корюківського району виїзний семінар-тренінг на тему: «Основні засади реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування».

У відкритті семінару-тренінгу взяв участь Олексій Володимирович Мірошниченко – в.о. голови Корюківської районної державної адміністрації, який зосередив увагу присутніх на актуальності теми семінару як для державних службовців органів виконавчої влади, так і для посадових осіб місцевого самоврядування, які хочуть ознайомитися новаціями Закону України «Про державну службу», який вступить в силу з 1 травня 2016 року, а також для розпорядників бюджетних коштів, які працюють у системі електронних державних закупівель. Також у роботі семінару взяв участь заступник голови Корюківської районної ради Віктор Іванович Чернуха.

Учасники семінару ознайомилися із новаційністю нового Закону України “Про державну службу”, нововведеними термінами, категоріями посад державної служби, особливостями проходження держслужби в
окремих державних органах, вимогами до осіб, які претендують на вступ на державну службу, особливостями нового оцінювання результатів службової діяльності державних службовців тощо.

Окрім цього, посадовцям розповідали про основні аспекти Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про державну службу”, зокрема, в частині змін, що вносяться до Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, а також про підзаконні нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України та Нацдержслужби України щодо практичних питань проходження державної служби в органах виконавчої влади відповідно до вимог Закону України «Про державну службу». Учасники семінару також змогли підвищити свій рівень інформованості щодо основних новацій та проблемних питань у сфері державних закупівель, сутності та механізмів проведення електронних державних закупівель.

Семінар проводили Підгайний Петро Михайлович – заступник директора  Центру, Дубок Валентин Петрович – заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях та Степанов Павло Анатолійович – начальник відділу ресурсного забезпечення розвитку територій та з питань державного сектору економіки департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.