Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:26:14

Семенівське "Сонечко" уже зібрало 8 груп малечі

15.03.2016   11:27

Реконструкція Семенівського дитячого садка «Сонечко» на стадії завершення.

Хід та результати робіт оглянули перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич разом із заступником директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації Сергієм Ситником, а також головою районної державної адміністрації Сергієм Деденком та міським головою Олександром Бичковим.

Чотири місяці ведуться роботи по реконструкції. За цей час будівельниками виконано великий обсяг ремонтно-будівельних робіт. Замінена вся внутрішньо будинкова мережа опалення в будинку дитсадка, замінено 140 вікон на енергозберігаючі склопакети, облаштованана система «тепла підлога» в усіх приміщеннях груп першого поверху. В аварійній частині будівлі, яку займав непрацюючий жодного дня басейн, зроблено капремонт, облаштовано спортивний зал, де вихованці дитсадка будуть займатися фізкультурою. Проведено капремонт приміщення переходу з основної частини будівлі до спортзалу.
Зроблено перепланування внутрішніх приміщень цієї частини будівлі, зроблені санвузли, кабінети для педагогічного персоналу.

У рамках проекту обладнано нову систему освітлення спортзалу та переходу, придбано та завезено меблі для роздягальні спортзалу, кабінетів, стелажі для спортінвентарю.

Зроблений ремонт внутрішніх приміщень дитсадка. Закінчується обладнання фасадної частини будинку.

Садок вже працює, з 14 березня - 8 дитячих груп, а з 16 березня «Сонечко» запрацює на повну потужність.

— Зрозуміло, що керівництво району і підрядні організації підійшли серйозно і відповідально до поставлених завдань. Також приємно, що громада взяла участь у співфінансуванні об’єктів, це свідчить про співпрацю та сприяє покращенню умов перебування дітей у садочку,— наголосив Леонід Сахневич.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини