Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:15:08

Учитель року -2016

22.12.2015   09:50

Протягом 15-18 грудня відбувся І (міський) тур всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2016".

Основні завдання Конкурсу: виявити талановитих вчителів; сприяти удосконаленню фахової майстерності; стимулювати творче самовдосконалення вчителів; популяризувати педагогічний досвід найкращих вчителів міста. Водночас конкурс можна розглядати як індикатор, що вказує на стан, рівень і якість освіти у місті  загалом.

Цього року Конкурс проходив  у номінаціях: «Історія», «Математика», «Англійська мова» та «Захист Вітчизни».
Усього у Конкурсі взяли участь 28 учасників.

Відповідно до умов Конкурсу учасники пройшли тестування з фахової майстерності, презентували майстер – клас, у ході якого демонстрували власні інноваційні освітні розробки, проводили уроки на базі шкіл міста.

Учителі-конкурсанти  продемонстрували належну науково-методичну підготовку, ерудицію, креативні та комунікативні здібності.

За результатами випробувань фахове журі першого (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» визначило переможців:


Учитель року - 2016» у номінації "Захист Вітчизни"

У конкурсі брали участь та посіли відповідні місця чотири вчителі: Білецький Ігор Васильович – I місце (156,7 б.) – ліцей №16  Держун Юрій Васильович – II місце (142,1 б.) – СЗНЗ №1;

Старовєров Володимир Борисович - III місце (128,8 б.) – ЗНЗ №28; Косой Костянтин Євгенович – IV місце (24 б.) – ЗНЗ №24. Уроки учасниками були проведені на базі ЗНЗ №35.


Учитель року-2016» в номінації "Англійська мова"


На базі науково-методичного центру управління освіти Чернігівської міської ради та ЗНЗ №19 проходив І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» у номінації «Англійська мова», участь у якому взяли 10 вчителів ЗНЗ міста.

Переможцем стала Шестак Тетяна Миколаївна, учитель англійської мови СЗНЗ №1. Досвід, постійний творчий пошук і працелюбність дали змогу досягти висот педагогічної майстерності. Неможливо не відмітити вчителя ліцею №32 Марченкову Людмилу Олександрівну, яка має досконалі знання з предмета. Почуття гумору та вміння знаходити спільну мову з дітьми будь-якого віку. Не менш яскравою була і вчителька ліцею №22 Горбач Ольга Володимирівна, яка створила дружню, позитивну атмосферу, використала різноманітні форми та методи роботи. Запам’ятався урок та майстер-клас, який провела молода та енергійна Пантелієнко Олена Миколаївна, вчитель ЗНЗ №9. Використання різноманітних ігрових технологій відрізняє її уроки від інших.


Учитель року – 2016» у номінації "Математика"

У конкурсі брали участь 10 учителів математики з навчальних закладів №7, 11, 12, 15, 19, 20, 22, 32, 33, 35.Цікаві уроки показали вчителі Чепурна О.С. (ЗСШФМП №12), Білецький П.В.(ліцей №15), Герасименко Л.О.(ліцей №22), Малець І.В.(ліцей №32).

Переможцем визнано Малець Ірину Василівну – вчителя математики ліцею №32, вчителя-методиста.


Учитель року – 2016» у номінації "Історія"


Протягом 15-18 грудня 2015 року проходив І (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Історія». У конкурсі брали участь 4 учителів. Журі визнало переможцем І (міського) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Історія»: Кулакову Наталю Михайлівну, учителя історії ліцею №15 м. Чернігова; Лауреатами стали: Рибалко Тетяна Леонідівна, учитель історії Чернігівського колегіуму №11; Єгорова Ганна Петрівна, учитель історії Чернігівської ЗОШ І-Ш ступенів №17; Дипломантом визнана: Іванова Світлана Володимирівна, учитель історії Чернігівської ЗОШ І-Ш ступенів №21.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини