Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 22:28:21

Психологи військкоматів Чернігівщини підвищують професійний рівень

13.11.2015   10:54Агенцiя

На базі Чернігівського обласного військового комісаріату відбулися дводенні збори з психологами структурних підрозділів з метою підвищення професійної підготовки.

Участь у заході взяла радник Міністра оборони України з питань військової реформи Тетяна Ричкова. Вона поінформувала учасників зборів про перспективи розвитку психологічної служби в українській армії, впровадження пілотних проектів, інноваційних психологічних методик, форм та методів роботи військових психологів з особовим складом та членами їх сімей в умовах проведення АТО.

Присутні поділилися досвідом та результатами роботи з психологічної реабілітації учасників АТО, обговорили низку актуальних питань щодо профілактики посттравматичного синдрому військовослужбовців, реадаптації демобілізованих бійців, надання первинної психологічної допомоги воїнам та визначили механізми подальшої спільної роботи з вивчення індивідуально-психологічних особливостей осіб, які підлягають призову на строкову військову службу та відбору кандидатів на військову службу за контрактом.

- Надзвичайну важливість цієї роботи диктує нам саме життя. Досконале вивчення мобілізаційного ресурсу, в разі необхідності, дасть можливість їх оперативного відбору та призначення за військовим спеціальностям. Переконаний, що набуті практичні навички допоможуть якісніше працювати з призовниками, кандидатами на контрактну службу та військовозобов’язаними, - підкреслив заступник начальника Чернігівського обласного військового комісаріату по роботі з особовим складом підполковник Вадим Лільчицький.

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини