Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:52:41

Спортом займайся - здоров’я набирайся!

22.09.2015   07:12Агенцiя

Традиційно у вересні Чернігівський інститут імені Героїв Крут Міжрегіональної Академії управління персоналом проводить День здоров’я.

17 вересня погода нам подарувала чудовий сонячний день, який сприяв проведенню спортивного свята на берегу Десни. На початку заходу директор ЧІ МАУП  Мурашко М.І. привітав усіх учасників та побажав перемоги у спортивних змаганнях. За планом проведення День здоров’я містив три основних конкурсу, а саме: «Візитка», «Естафета», «Кулінарний». У заході брали участь п’ять команд:  «Чорти», «28 тугриків», «Ну, постривай!», «Аngry Birds», «Мафія».

Кожна команда у конкурсі «Візитка» продемонструвала свої творчі здібності. На плакатах підготували яскраві назви команд. Влучні девізи  об’єднали учасників.
Наступний конкурс «Естафета» на високому рівні провів викладач фізичного виховання Романенко Віктор Олександрович. Він організував  багато різних змагань. Естафета показала нереальну спритність та швидкість наших студентів.

Кулінарний конкурс – самий довгоочікуваний. Команди за жеребкуванням обирали завдання. Далі треба було сервірувати стіл та придумати назву блюдам. Всі команди чудово справились із завданням: приготували дві польові каші (гречану, пшону), запекли овочі на грилі, зробили салати, бутерброди. Неймовірна смакота швидко зникла. Після обіду кожна команда заспівала пісню.

Наприкінці заходу відбувалась церемонія нагородження. За підрахунками суддів перше місце посіла команда «Чорти», друге - «Аngry Birds», третє - «28 тугриків». Решта команд отримали грамотами за участь. Команді, яка посіла перше місце, вручили спортивний кубок та величезний арбуз. Інші команди також поласували смачними арбузами від організаторів.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини