Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:17:54

Перший випуск дистанційних курсів "Українська молодь для позитивних змін"

18.07.2015   09:33Агенцiя

62 молодих активіста з усієї України успішно завершили дистанційне навчання по курсам «Вирішення конфліктів», «Адвокація» та «Розвиток громади», які проходили в рамках проекту «Зміцнення міжрегіональної молодіжної співпраці та мережування» з 21 травня по 31 червня сайті www.aum.in.ua.

Молоді активісти, які успішно завершили навчання та склали тести, отримали відповідні Сертифікати.

Учасники курсу «Адвокація» вчились планувати та обирати ефективні стратегії для впливу на владу, політику, на середовище, у якому ми живемо. Адвокація, як метод, корисна для тих, хто береться захищати права та представляти інтереси своєї громади чи групи, розуміючи усі складнощі та перепони. Молодь оволоділа навичками планування адвокаційних кампаній та оцінки досягнутих результатів.

Як виходити з конфліктів із знаком «+» вчились учасники дистанційного курсу «Вирішення конфліктів». Молодь усвідомила, що конфліктувати – це означає зростати особистісно, професійно, емоційно та духовно. Вони ознайомились із поняттям конфлікту, історією цього поняття, бо, звісно, скільки живе людство, стільки ж живе і конфлікт. А також вивчили стилі та моделі поведінки у конфліктних ситуаціях, навчились управляти конфліктами.

Учасники курсу «Розвиток громад» оволоділи навичками мобілізації територіальної громади для вирішення проблем і забезпечення потреб громадян. Усвідомили поняття «громада» та навчились визначати і застосовувати принципи залучення громадян до створення карти потреб громади та малого плану дій. Знайшли відповіді на питання де взяти ресурси і усвідомили мотиви участі у добрих справах.

І хоча ці курси були віртуальними, тренерам вдалось створити відчуття справжнього спілкування. Учасники щиро дякували організаторам та тренерам за надані знання, навички тачас, присвячений цим курсам!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини