Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 20:33:34

В пришкільних таборах Чернігова в червні 2015 року проходять пізнавальні тренінги з фінансової грамотності від ЮніорБанку

16.06.2015   12:38Агенцiя

Для школярів літо - це не лише час відпочинку, це цілих три місяці канікул, які потрібно провести в задоволення і з користю. Досить популярним способом проведення літа є відпочинок у пришкільних та оздоровчих таборах для дітей.

Де ж іще, як не у літньому таборі, можна провести теплу пору року не лише відпочиваючи, спілкуючись з однолітками, а й набираючись нових цікавих знань?
Незважаючи на літні канікули, ЮніорБанк продовжує навчати фінансової грамотності школярів Чернігівщини. Так, цього літа тренери БізнесШколи ЮніорБанку Чернігівського регіонального управління ПриватБанку завітають до дитячих пришкільних таборів міста Чернігова, аби познайомити дітей із основними поняттями фінансового успіху, ведення бізнесу та економіки.

«Заняття у БізнесШколі ЮніорБанку проводяться уже не перший рік. Як показує досвід - те, що діти дізнаються на уроках, є для них цікавим. І мова не лише про банківські продукти. Школярі у такий спосіб навчаються керувати своїм поки що невеликим бюджетом, знайомляться із банківськими професіями, - розповідає керівник напрямку ЮніорБанк Чернігівського регіонального управління ПриватБанку Людмила Герасько. - Дітям потрібно розвиватися і збагачуватися знаннями навіть на канікулах. Які сьогодні є інновації у банківській сфері, як користуватися найновішими технологіями ведення бізнесу, та й загалом - що таке бізнес, бюджет та фінанси - усіма цими знаннями ми намагаємося збагатити школярів нашої області під час лекцій та тренінгів у літніх таборах. Кращих запрошуємо вже восени стати студентами БізнесШколи і протягом трьох місяців безкоштовно відвідувати заняття з фінансової грамотності».

Для більшої мотивації школярів ЮніорБанк запускає акцію - серед шкіл м.Чернігова:  школа, в якій до 25 червня буде оформлено більше, ніж 30 карт отримує дві доріжки в боулінг клуб! А  серед районних відділень - призом буде поповнення мобільного телефону на суму 20 грн. Кожному, хто оформив карту, за умови, що на школу оформлено більш ніж 30 карт.

ЮніорБанк розпочав свою діяльність у 2009 році в Україні. За час діяльності випускниками БізнесШколи на Житомирщині стало понад 200 школярів. Активно користуються картами Юніора в області більше 2000 дітей. Восени ЮніорБанк розпочинає новий набір на заняття з фінансової грамотності та радо запрошує усіх школярів до БізнесШколи.

Прес-служба ПриватБанку в Чернігові

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.