Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 01:29:45

Переможці конкурсу "Добродєл" їдуть на стажування до Європи

29.04.2015   12:20Агенцiя

У квітні завершився конкурсу "Расскажи про добрые дела на "Добродел" - отправься на стажировку в Европу", який проводив Центр Ахалар.

За підсумками конкурсу переможцями стали троє учасників, які зареєстрували свої ідеї після 23 лютого 2015 року. Слід відміти, що переможців обирали користувачі інтернету, які підтримували чи не підтримували ідею учасників. Також враховувалися поради та коментарі.

Тож перше місце з рейтингом 1258 зайняла Тетяна Пекур та її справа №557 - "Знайти себе справжню".
На другому місці справа №545 Артема Андрющенка під назвою "Створення інформаційної веб-мапи". Ця ідея отримала рейтинг 247.
І третє місце з рейтингом 241 отримала Софія Якименко, справа № 520 – «Молодь відновлює зруйновану історичну будівлю».  

Як і обіцяли організатори конкурса, переможці пройдуть стажування у Європі. Так  у червні Тетяна Пекур побуває в Данії,а Артем Андрющенко у Польщі. І восени Софія Якименко візьме участь у Словацькому стажуванні.

Про участь у конкурсі та подальші плани на реалізацію ідеї "Знайди себе справжню" розповідає переможниця Тетяна Пекур:

- Сама участь у конкурсі дала просто колосальний поштовх. З’являються інсайди. Я постійно щось записую. Тепер не просто існує ідея як знайти себе справжню. З’явилося бачення того, як це реалізовувати. Наприклад, зараз я хочу перевірити кілька методик, якими користуються коучі. Створити невеличкий тренінг. Також розпочати вести власний блог. Дуже допомогли коментарі читачів. Вони не тільки підтримали мене, але й задали напрямок. Все про що я писала, я робила для когось або для себе, але не в комплексі а частинами. Тепер завдання привести все в єдину систему.

До речі, на сайті "Добродєл" постійно оновлюються ідеї учасників, які можуть стати вашими однодумцями. А можливо ви вже маєте гарну ідею?

Чернігівський монітор

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.