Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 18:01:38

Чернігівська кінологічна служба міліції - в гостях у школярів

21.04.2015   07:10Агенцiя

Члени дитячих «Клубів за місцем мешкання» відкрили для себе багато нового і цікавого про кінологічну службу міліції.

Завдання організаторів - ознайомити дітей з життям та поведінкою міліцейських службових собак, їх роботою з охорони громадського порядку, затримання злочинців, а також виявлення наркотиків, зброї та вибухівки.

Організатори акції - кінологічний центр при УМВС в Чернігівській області та центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді влаштували командам любителів собак з дитячих «Клубів за місцем мешкання» вікторину «Дункан - кінологія».

Участь у вікторині взяли 16 команд з сімнадцяти таких об'єднань, що існують в Чернігові. Учасники мали відповісти на 28 запитань вікторини, які стосувалися знань в сфері кінології, а за результатами спеціальне журі повинно було обрати переможця.

А поки журі оцінювало відповіді підлітків, інспектор-кінолог кінологічного центру при УМВС капітан міліції Роман Конопацький влаштував дітям показовий виступ своєї службової собаки Вільми.

Під захоплені вигуки дітлахів вівчарка швидко та легко знаходила власника залишеної речі, шукала загублений телефон і навіть затримувала уявного озброєного грабіжника. Емоції переповнювали школярів. Багато з них виявили бажання і надалі спілкуватися з кінологами, відвідувати кінологічний центр та допомагати його працівникам доглядати за чотирилапими правоохоронцями.

За підсумками вікторини організатори визначили та провели нагородження переможців конкурсу «Дункан-кінологія», а також відзначили окремим дипломом колектив Кінологічного центру при Управлінні МВС за дієве сприяння у проведенні заходу.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини