Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:26:26

Визначили можливості залучення місцевих ресурсів для реалізації адвокаційних кампаній

09.04.2015   15:54

6 квітня в с. Андріївка зібралися 20 представників 5 громадських організацій і волонтерських груп, запалених Майданом на семінар-практикум з організації та проведення адвокаційних кампаній.

Тренер - Руслан Краплич, з використанням методи Фундації імені князів-благодійників Острозьких за ініціативи Центру прогресивної молоді «Апельсин» та підтримки ІСАР-«Єднання», допоміг учасникам визначити актуальні проблеми громад м. Чернігова, поставити цілі майбутніх кампаній, опрацювати ключові повідомлення та етапи адвокаційної медіа-кампанії із застосуванням щонайменше 30 адвокаційних інструментів.

В ході семінару-практикуму учасники підготували 5 адвокаційниих проектів, і визначили можливості залучення місцевих ресурсів для реалізації цих адвокаційних кампаній до кінця 2015 року.
Таким чином, перед місцевими виборами за участі 14-20 груп зацікавлених сторін, адвокаційні кампанії мобілізують до 30% дорослого населення міста Чернігів, та залучать понад 1 000 000 грн. на вирішення проблем громади.

Фундація Острозьких і Руслан Краплич продовжують надавати додаткові дистанційні консультації та забезпечують консалтинговий супровід адвокаційних кампаній, одна із яких може охопити не менше 550 000 підприємців і власників малого та середнього бізнесу усіх регіонів України.

Наразі продовжуэться детальне опрацювання визначених під час семінару адвокаційних кампаній для подальшої презентації громадськості м. Чернігова.

Останні новини Чернігівщини

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини