Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:52:15

Рятувальники провели профілактичні заняття серед викладачів та персоналу навчально-наукового інституту економіки

25.02.2015   07:51

24 лютого співробітники Управління ДСНС у Чернігівській області провели профілактичні заняття серед викладачів та персоналу навчально-наукового інституту економіки Національного технологічного університету.

Рятувальники ознайомили присутніх з основними вимогами безпеки у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

В свою чергу піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення детально охарактеризували та наочно продемонстрували вибухонебезпечні предмети, а також довели основні заходи безпечної поведінки у разі виявлення таких, схожих на них або підозрілих предметів.

В ході проведення заходу було акцентовано увагу на проведенні з боку викладацького складу відповідної роз'яснювальної роботи серед студентської молоді. 

Крім того, фахівці ДСНС надали тематичні листівки з питань цивільного захисту з метою їх подальшого розміщення на інформаційних стендах навчального закладу та відповіли на запитання щодо наявності захисних споруд та дій за сигналами оповіщення. На завершення присутні переглянули тематичний відеофільм.

Директор інституту Олена Іванівна Гонта подякувала за проведений захід та зазначила, що завдяки такій спільній роботі підвищується рівень підготовки персоналу до дій у разі терористичної загрози та можливих надзвичайних ситуацій.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.